Tilaukset ja kyselyt

myynti@vaiscom.fi
+358 45 6732597

Haku

HBC Radiomatic Teollisuuden radio-ohjaimet

Saksalainen HBC Radiomatic tarjoaa laadukkaat tuotteet teollisuuden radio-ohjaustarpeisiin.

Nyt markkinoille on tullut uusi Tecnhnos 2 -malli, joka on varustettu värinäytöllä ja monilla kätevillä lisätoiminnoilla. Runko on muotoiltu käyttäjäystävällisesti.

Lähettimessä on selkeä 3,5" TFT-näyttö käyttöä koskevien tietojen esittämiseksi sekä paljon hyödyllisiä lisäominaisuuksia – esimerkkinä uusi suora videolähetys videokameran avulla; koneiden turvallista ohjausta varten paikoissa, joissa näkyvyys on rajallinen.

Erittäin kestävä
technos 2 on saatavilla monenlaisina yhdistelminä, joihin voi kuulua jopa 3 kpl HBC-joystickia (mahdollista myös z-akselin kytkimillä, jokaiselle 3 liikettä), jopa 8 lineaarivipua ja suuri joukko kytkimiä ja painikkeita. technos 2:n akun käyttöikä on toinen käyttäjän kannalta hyödyllinen seikka: vaikka näyttö olisi koko ajan toiminnassa, lähetin tarjoaa jopa 18 tuntia jatkuvaa käyttöaikaa. Tarvittava virta saadaan hiljattain kehitetystä vaihdettavista Li-ion akusta.

Integroitu LED-valaisin
technos 2 on saatavilla varustettuna monilla hyödyllisillä HBC älykkäillä lisälaitteilla kuten integroidulla LED-valaisimella. Se on erittäin hyödyllinen, jos operaattori liikkuu olosuhteissa, joissa valaistus on rajoitettu. Muita optioita ovat käyttäjän tunnistus tiedonkeräimen avulla, mikro / suorakulmainen ajo ajoliikkeiden hallstrongintaan, samoin kuin useat taajuudenhallintajärjestelmät. Kaikkien näiden optioiden avulla technos 2 voidaan rakentaa vastaamaan täysin asiakkaan toiveita. Sovellukset ulottuvat torninostureista kivenmurskaimiin ja kurottajiin, magneettinostureista logistisiin ajoneuvoihin ja konttikuljettimiin.